remote support
Fri diagnos

Support

Support

Ja, vi vet att man blir galen när något strular med datorn eller nätverket. Men med E-Help kan du vara lugn – vi hittar och fixar felet snabbt och smidigt.

Ring, chatta eller maila – hos E-Helps support finns våra skickliga tekniker på plats vardagar 8–21 och helger 10-15. De gör allt för att lösa dina dator- eller WiFi-problem, och förklarar tydligt och enkelt. Om inte distanssupporten räcker kommer vi till dig och ger support på plats.
Installation

Installation

Kom igång snabbt med din nya dator och all kringutrustning från nätverk till skrivare. Låt oss installera medan du tar en fika.

Låt E-Helps experter installera din datorutrustning, så är du snart igång med att surfa, jobba, maila, skriva ut bilder eller spela spel. Du slipper ägna tid och energi åt sladdar, manualer och programskivor. Vi är proffs på alla stora hemelektronikmärken, och självklart både PC och Mac.

Buy
Timeslots:

Låt oss ta kontroll över din dator

Luta dig tillbaka och låt oss ta över din dator för att lösa problemet som om vi var ute på plats. Skriv bara in koden du fått av agenten och klicka på Start Session.